Isabel Langenaekens

Isabel Langenaekens

8211 Aartrijke

Lekker dicht
info@lekkerdicht.be
www.lekkerdicht.be
0494242293

Bijscholingen en specialisaties

  • Dragen bij kinderen met een beperking
  • Dragen voor ouders met een beperking

Verhuur van draagzakken/-doeken: Nee

Wie is Isabel?

Mijn naam is Isabel en ik ben kinesitherapeut, draagconsulent en in de eerste plaats mama van een fantastisch zoontje. In de zomer van 2019 is hij ter wereld gekomen op een manier die voor hem traumatisch was. De eerste maanden was hij dan ook huilerig en had hij duidelijk last van huidhonger. Zo heb ik het dragen ontdekt. Dat was namelijk de enige manier om hem te kalmeren.

Al snel kwam ik erachter dat dragen meer inhoudt dan je zou denken. Het verbindt drager en kind op verschillende vlakken: biologisch, sociaal, emotioneel, motorisch, … Kortom: alleen maar voordelen! Ik wil mijn liefde voor het dragen dan ook doorgeven aan zoveel mogelijk jonge ouders, zodat ook zij en hun kindje optimaal van die connectie kunnen genieten. Daarom volgde ik begin maart 2020 de opleiding tot draagconsulent bij Die Trageschule.

Bij mij kan je terecht voor een draagconsult dat zich focust op een hechte verbinding op een verantwoorde manier. Ik sta garant voor een professionele, geduldige begeleiding met de glimlach, waar je met al je vragen terecht kan.

Share on print
Print
Share on email
Email