Sandrine Wouters

2230 Herselt

Karada Herstelt
Provinciebaan 59, 2230 Herselt
info@karada.be
www.karada.be
Tel. 014 73 29 39

Wie is Sandrine?

Hallo (kersverse) mama’s, papa’s en familie van een klein wondertje.
Mijn naam is Sandrine, ik ben mama van drie geweldige dochters Noalie (°2014), Nanouk (°2018) en Nynthe (°2021). Samen met mijn partner zijn wij woonachtig te Herselt.
Net voor mijn eerste zwangerschap heb ik het dragen ontdekt op een cursus perinatale begeleiding die ik volgde voor mijn job als kinesitherapeut. Hier werd mijn interesse in het dragen gewekt. Ik verdiepte me voor de geboorte van onze meid in de verschillende draagsystemen. Uiteindelijk ben ik zelf beginnen te dragen met een rekbare doek, maar al snel kocht ik ook een geweven doek en een voorgevormde drager bij.
Dragen werd een onmisbaar onderdeel van ons leven. Ik volgde een opleiding tot draagconsulent zodat ik met een heel arsenaal aan knopen en tips & tricks (aanstaande) ouders kan helpen bij het dragen, mijn kennis kan doorgeven en ouders kan helpen wanneer zij problemen ondervinden bij het dragen.

Verhuur van draagzakken/-doeken: Nee

Heeft volgende bijscholingen en specialisaties
Dragen bij kinderen met een beperking, Dragen met hulpmiddelen (bij heupdysplasie of klompvoetjes), Dragen van prematuur geboren kinderen, Knoopwijzen voor zwangeren, Rekbare draagdoek, Rugdragen met pasgeboren baby
Actief in volgende provincies
Antwerpen
Consultaties in volgende talen
Engels, Nederlands
Gevolgde opleidingen
Instituut Voor Hechting 1, Instituut Voor Hechting 2, Liefdevol Dragen

Share on print
Print
Share on email
Email