Karen Laenen

2840 Rumst

Madoek
Kardinaal Cardijnstraat 5, 2840 Rumst
karen@madoek.be
www.madoek.be
Tel. 0479/29.88.56

Wie is Karen?

Mijn missie: Ouders versterken en zo bijdragen aan het welzijn van baby’s en peuters.

Mijn eigen draagavontuur startte in de zomer van 2013. Toen kreeg ik mijn eerste kindje. Mijn zoon genoot ervan om gedragen te worden in een doek. Dicht bij mij voelde hij zich veilig en kwam hij tot rust. Het dragen hielp ook de reflux onder controle te houden.

Als verantwoordelijke in de kinderopvang ontdekte ik dat ook andere kinderen graag gedragen worden. De jongste kleuters in de opvang kwamen na school graag even tot rust terwijl een begeleidster hen op de rug droeg.

Toen ik in 2015 een dochter kreeg, droeg ik ook haar zo veel mogelijk. Ik wilde nog meer leren over knopen en dragen.

Na de geboorte van mijn jongste zoon in 2018 zette ik een volgende stap. Het plezier van dragen delen met zoveel mogelijk jonge ouders … dat wilde ik graag doen. Daarom startte ik met een opleiding tot draagconsulent. Want: ieder kind wordt graag gedragen.

Vandaag ondersteun ik jou als draagconsulent, perinataal counselor en integratief therapeut i.o. Wat ik doe vat ik zo samen: gedragen moeder, gedragen kind.

Verhuur van draagzakken/-doeken: Ja

Heeft volgende bijscholingen en specialisaties
Dragen bij kinderen met een beperking, Dragen met hulpmiddelen (bij heupdysplasie of klompvoetjes), Dragen van prematuur geboren kinderen, Dragen voor ouders met een beperking, Knoopwijzen voor zwangeren, Rekbare draagdoek, Rugdragen met pasgeboren baby, Soft Structured Carriers (voorgevormde dragers), Tweelingdragen, Vaders in consulten
Actief in volgende provincies
Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen
Consultaties in volgende talen
Engels, Nederlands
Gevolgde opleidingen
Instituut Voor Hechting 1, Instituut Voor Hechting 2, Trageschule Dresden 2 Gevorderden

Share on print
Print
Share on email
Email