Fabienne Kortooms

3650 Dilsen-Stokkem

Heerlijk Dragen
info@heerlijkdragen.nl
www.heerlijkdragen.nl
Tel. 0031621405110

Wie is Fabienne?

Ik ben Fabienne Kortooms, mama van vier kindjes en sinds januari 2014 werk ik als draagconsulente. Dragen is een onderdeel van ons leven geworden, we kunnen niet meer zonder. Tijdens de krampjes in de eerste maanden was de doek een uitkomst en 1,5 jaar later een plekje om tot rust te komen na alle avonturen van een ondernemende peuter. En ook met een tweeling is het enorm praktisch om veel te dragen. Ja, zélfs twee kindjes tegelijk kun je dragen.
Ik hoop jullie wegwijs te kunnen maken in de draagwereld, te helpen wanneer er problemen zijn en mijn kennis en ervaring door te geven. Zodat steeds meer ouders en kinderen de voordelen en het plezier van dragen kunnen ervaren.
Als gecertificeerd consulent geef ik ook scholing en lezingen aan (zorg)professionals, om er zo voor te zorgen dat een steeds grotere groep artsen en begeleiders van ouders met jonge kinderen op de hoogte zijn van de mogelijkheden van het ergonomisch dragen.

Verhuur van draagzakken/-doeken: Ja

Heeft volgende bijscholingen en specialisaties
Dragen bij kinderen met een beperking, Dragen met hulpmiddelen (bij heupdysplasie of klompvoetjes), Dragen van prematuur geboren kinderen, Dragen voor ouders met een beperking, Kinaestetic Infant Handling, Knoopwijzen voor zwangeren, Rugdragen met pasgeboren baby, Soft Structured Carriers (voorgevormde dragers), Tweelingdragen
Actief in volgende provincies
Limburg, Limburg (NL)
Consultaties in volgende talen
Duits, Engels, Nederlands
Gevolgde opleidingen
Instituut Voor Hechting 1, Trageschule Dresden 1 Basis, Trageschule Dresden 2 Gevorderden, Trageschule Dresden 3 Certificering

Share on print
Print
Share on email
Email